Η CRECOTECH ιδρύθηκε με στόχο τη δραστηριοποίηση στον τομέα των συστημάτων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, μέσα στα γεωγραφικά όρια της Κρήτης.

Στόχος της εταιρείας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στο χώρο της ενέργειας, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία των ιδρυτικών στελεχών της στα Ηλεκτρομηχανολογικά έργα, στηριζόμενη σε μια ιδιαίτερα εκπαιδευμένη και έμπειρη ομάδα συνεργατών και συνεργαζόμενη με καταξιωμένους και αξιόπιστους κατασκευαστές που παράγουν και προμηθεύουν κορυφαίας ποιότητας τεχνολογικά προηγμένα υλικά.

Η CRECOTECH είναι μια σύγχρονη τεχνική εταιρεία, η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην σχεδίαση, την εγκατάσταση, τη λειτουργία και τη συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων παρέχοντας εγγύηση ποιότητας, επαγγελματισμό  και δέσμευση ότι θα μείνει κοντά στον επενδυτή καθ όλη τη διάρκεια ζωής της εγκατάστασης.


Κυριάκος Πετράκης ,6977598465
Ηλεκτρολόγο Μηχανολόγος

Ιωάννης Ρεμυγιάκης ,6945794870 
Μηχανολόγος Μηχανικός
 
Σεμέλης 1 τ.κ.  71307  Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ  2810283201 & 2810232024

email info@crecotech.gr

 

ΧΑΝΔΡΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ι.Κ.Ε.

HANDRAS P.C.


Η ΧΑΝΔΡΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ  Ι.Κ.Ε. ιδρύθηκε με στόχο τη μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή, λειτουργία, συντήρηση και εκμετάλλευση παντός είδους τεχνικού έργου σχετικού με την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, όπως ηλιακή, αιολική, υδροηλεκτρική, γεωθερμική ενέργεια και άλλες.

  •     Στόχος της εταιρείας είναι η μελέτη, επίβλεψη, και κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίων έργων που σχετίζονται με την ενεργειακή επιθεώρηση και αναβάθμιση κτιρίων, καθώς και την εξοικονόμηση ενέργειας σε κτίρια και εγκαταστάσεις.
  •     Η εκπόνηση κάθε είδους αρχιτεκτονικών, στατικών και ηλεκτρομηχανολογικών μελετών σε ιδιωτικά ή δημόσια έργα, η ανάληψη της επίβλεψης των έργων αυτών και η παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου σε τρίτους.

Δείτε εδώ περισσότερα για τα οικονομικά στοιχεία

Ιωάννης Ρεμυγιάκης ,6945794870 
Μηχανολόγος Μηχανικός
 
I. Τζετζή 8 τ.κ. 71409  Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ  2810232024

email handrasenergia@gmail.com

 

CRetan ECO TECHnologies

ΧΑΝΔΡΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ι.Κ.Ε